4 keskmist suvikõrvitsat
1 sibul
suurem punt tilli, peterselli
3 muna
150 g feta (või taolise strutkuuriga) juustu
1 klaas jahu
soola, musta pipart
praadimiseks oliiviõli
Kõigepealt riivi suvikõrvitsad ning jäta soolaga maitsestatult ~ 15 minutiks seisma, et liigne vedelik välja valguks. Enne kasutamist pigista suvikõrvitsatest vedelik välja.
Sega suures kausis segamini riivitud suvikõrvits, hakitud sibul, till, petersell, 3 muna ning murendatud feta juust. Lisa must pipar ning jahu. Sega ühtlaseks massiks.
Neid kotlette pole tarvis eelnevalt vormida, vaid saab otse lusikaga õli sisse tõsta. Kuumuta potis praadimiseks mõeldud oliiviõli. Kui õli on piisavalt kuum, tõsta supilusikaga tainas potti. Jälgi, et kotlettidel oleks potis piisavalt ruumi ning nad omavahel kokku ei haakuks. Prae kotletid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Serveerida võib hapukoore või hapukoore-küüslaugu kastmega.
No comments:
Post a Comment